Első kupameccsét is megnyerte a Galambfalva SE

0
901
Első kupameccsét is megnyerte a Galambfalva SE
Első kupameccsét is megnyerte a Galambfalva SE / Fotó: Szőcs Tina (Galambfalva SE - Bögöz SE mérkőzésről)
Hirdetés

Vasárnap került sor a Galambfalva SE – Gagyi Gagyvize román kupameccsre13 órától, a nagygalambfalvi focipályán. Csapatunknak ismét sikerült nyerni a múlt heti bajnoki mérkőzésük után. A részletekről újból Szőcs Misike számolt be nekünk.


Nehéz, pörgős meccs volt a mai. Elég hamar megszerezte a vezetést Gagy, aztán Szakács András góljával egyenlítettünk. Utána kaptunk kettőt, így vezetett Gagy 3-1-re. Ismét András góljával tudtunk szépíteni, így gagyi vezetéssel, 3-2-vel mentünk szünetre. A második félidőben ifj. Kecseti László helyére állt fel Szigyártó Szabolcs. Nem sokkal pályára lépése után, be is rúgta az egyenlítő gólt. Későbbiekben büntetőhöz jutottunk, elvégzéséhez Piroska Jenő állt oda, amelyet sikeresen el is végzett, így átvettük a vezetést. A meccs további része még hozott pár izgalmas pillanatot, de sikerült megtartanunk az eredéményt, így 4-3-al zártuk az első kupameccsünket.

A közönség végig tombolt, több mint százan gyűltek össze ismét. Hihetetlenül jó érzés volt ezt látni! Civilizált meccs volt, úgy a játékosok, mint a nézők részéről.

A meccs részletei

Kezdőcsapatunk: Gliga Robi, ifj. Kecseti László, Kocs Alpár, Major Csaba, Miklósi Zoltán, Nagy Ferenc, Piroska Jenő, Szakács András, ifj. Szőcs Attila, Szőcs Misike, Váradi Károly

Cseréink: Boros Árpi, Gubacsi Gábor, Kányádi Norbi, Magyari Tamás, Szigyártó Szabolcs

Sárga lapok: Gliga Robi, Kányádi Norbi

Góllövőink: Szakács András – 2 gól, Piroska Jenő – 1 gól, Szigyártó Szabolcs – 1 gól


Írta és szerkesztette:

Kecseti Tímea és Szőke Zoltán

Hirdetés