Hirdetés

Ez a festmény egy olyan művészeti alkotás, melyet a kegyetlen sors által megtépázott gyermekek ihlettek. Csak egyetlen játékuk, egy kis plüssmackó tart velük az élet viharaitól való menekülésben, ám ez az egyetlen tárgy olyan kincs számukra, amelyet az egész világon a legjobban becsülnek. Az élet apró örömeihez ragaszkodva, boldog pillanatokat élnek át együtt ezzel az aprócska mackóval, amely számukra a világ legfontosabb dolga.


Ez egy jótékonysági aukció, a licit lezárását követően a teljes összeget a kisgalambfalvi Három Galamb Egyesületnek adományozzuk!

Az egyesület bemutatása: A Három Galamb Egyesület egy nappali foglalkoztatót működtet Kisgalambfalván fogyatékkal élő felnőtt fiataloknak. Célunk, hogy a fiatalok egy számukra biztonságos, védett környezetben, szociális élményeknek legyenek kitéve, értelmes munkán keresztül fejlődjenek a készségeik és megtalálják a felnőtt életbe vezető utat.

Figyelem: A galambfalva.info csak a licit lebonyolításában vesz részt! További információkért forduljanak a szervezőkhöz!

[wpauction id=”3″ /]


Érdekelhet a másik jótékonysági aukció is:

Hirdetés