Borbemutató, filmvetítés és családi hétvége Galambfalva község eseménynaptárában

0
1143
Borbemutató, filmvetítés és családi hétvége Galambfalva község eseménynaptárában
Borbemutató, filmvetítés és családi hétvége Galambfalva község eseménynaptárában / Fotó: @BenedekPince Facebook oldala
Hirdetés

Gyerkó Leventével, Galambfalva község polgármesterével, a hivatal eseménynaptárát lapozgattuk. Jelen pillanatban a rendezvények lebonyolítása a pandémiás megszorítások miatt bizonytalanná vált, így elég nehéz tervezni. Cikkünkben néhány közelgő eseményről írunk: borkóstolóról, filmvetítésről és a családi hétvégéről.

Borkóstoló február végén

A gyöngyöstarjáni Benedek pincének a tulajdonosa, valamint a borásza, egy borbemutatót tartana február végén, amelyen hét féle bor kerülne bemutatásra. Az esemény a nagygalambfalvi Feleki Miklós Művelődési Házban kerülne megrendezésre, természetesen ha az éppen aktuális korlátozások ezt lehetővé teszik.

Filmvetítés és előadás március elején

Március 4-5. között kerülne levetítésre a Magyar passió, itt a nagygalambfalvi kultúrházban. Eperjes Károly lenne a vendégünk, aki a forgatókönyvírója, rendezője valamint az egyik főszereplője ennek a filmnek. A film után lenne egy közönségtalálkozó is. Egyik nap pedig szintén a film rendezője tartana egy előadást, amennyiben a korlátozások engedik.

Családi hétvége júliusban

A családi hétvégét július 8-10. között szeretnénk megtartani. Sokáig, éveken keresztül, volt nekünk a sátortáborunk, most pedig egy olyanra gondoltunk, hogy egy családi hétvégét tartanánk, ahová a szülőket, gyerekeket szeretettel fogjuk várni. A részletekről majd a későbbiekben fogjuk tájékoztatni Galambfalva község lakóit.

Hirdetés