Felsőboldogfalvi falunapok

0
782
Felsőboldogfalvi falunapok 2022
Felsőboldogfalvi falunapok 2022 / Forrás: Felsőboldogfalváért Egyesület
Hirdetés

Idén, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Felsőboldogfalva Önkormányzata és a Felsőboldogfalváért Egyesület szervezésében a község hagyományos ünnepe, a Felsőboldogfalvi falunapok, amelyre augusztus második hétvégéjén, 13-án és 14-én (szombaton és vasárnap) kerül sor.

A kétnapos rendezvénysorozatot, hasonlóan az előző évekhez Hargita Megye Tanácsa is támogatja a következő összegekkel: a szombati Családi napot 4.000 lejjel, illetve a vasárnapi Falunapi ünnepséget 5.000 lejjel.

Hargita megye önkormányzata további 8.500 lejjel járul hozzá székely népviseletek beszerzéséhez, valamint 8.000 lejes támogatást nyújt generátorok megvásárlására a helyi önkéntes tűzoltó egyesület számára.

A falunapok helyszíne idén is a felsőboldogfalvi focipálya, ahol különféle versenyeket, ügyességi vetélkedőket, bemutatókat tartanak, a színpadon pedig kulturális, zenés-táncos, szórakoztató műsorokkal várják az érdeklődőket. Szombaton az ifjúsági Parsec zenekar, majd a Friday Rehab együttes koncertjét láthatjuk, hallhatjuk, vasárnap este pedig a Titán zenekar koncertje koronázza meg az ünnepet.

A rendezvénysorozat idén is óriási tábortűzzel zárul.

Minden kedves szórakozni vágyót szeretettel várunk!

Hirdetés