Etéd legyőzésével feljött a csapat a negyedik helyre

0
512
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 5. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 5. forduló
Hirdetés

Vasárnap, október 9-én került sor a Galambfalva SEEtédi Testvériség körzeti mérkőzésre13 órától, a nagygalambfalvi focipályán. Csapatunk egy fordulatos meccsen tudott nyerni, így jelenleg a negyedik helyet foglalja el a körzeti bajnokságban.

Játékvezetők:

Bíró: Fodor József – Asszisztensek: Csíki István, Kopriva Bíró Enikő

Galambfalva SE: Benedekfi Norbert, Csíszér Szilamér (Sándor Norbert), Gliga Róbert, Miklósi Zoltán, Pap András, Piroska Jenő, Sepsi Imre Levente, Szőcs Attila (Szakács András), Szőcs Ádám, Szőcs Mihály Hunor, Váradi Károly (Major Attila)

Etédi Testvériség: Benedek Zsolt Levente, Fazakas László (Palló József), Feleki Ernő, Gagyi Zoltán, Gothárd László, Koszó Zsolt (Demeter Zoltán), Mére Attila, Mere Levente, Sándor József (Barabás Zsolt), Simó Attila Barna, Sipos Zoltán (Iánosi Tihamér)

Sárga lapok:

Piroska Jenő (79′), illetve Simó Attila Barna (90′)

Góllövők:

Piroska Jenő (8′), Miklósi Zoltán (74′), illetve Koszó Zsolt (32′)

Végeredmény: 2-1


A meccs részletei:

Az első gólt a Galambfalva SE játékosa, Piroska Jenő szerezte, a 8. percben (1-0). A meccs további részében voltak helyzetek mindkét oldalon, de a következő gólig egészen a 32. percig kellett várni, amikoris az etédiek, Koszó Zsolt góljával egyenlítettek (1-1). A 46. percben egy hármas cserére szánta el magát az etédi csapat: Sándor József helyére Barabás Zsolt jött fel, Sipos Zoltán helyére Iánosi Tihamér ékezett, míg Fazakas László-t Palló József váltotta. Ezt követően mi is frissítettünk: előbb az 52. percben Váradi Károly helyére Major Attila jött fel a pályára, majd a 69. percben Szakács András érkezett Szőcs Attila helyére. Ugyancsak a 69. percben a vendég csapat is cserélt: Koszó Zsolt jött le, akit Demeter Zoltán váltott. A 74. percben büntetőből megszereztük a vezetést Miklósi Zoltán góljával. A 75. percben sérülés miatt cserére kényszerültünk, Csíszér Szilamér kellett elhagynia a pályát, akit Sándor Norbert váltott. A 79. percben kiosztotta első sárga lapját a bíró, Piroska Jenő játékosunknak. A meccs vége még okozott izgalmas helyzeteket, gól viszont nem született, csak egy újabb sárga lap, melyet a vendégektől Simó Attila Barna kapta, szabálytalankodásért. Csapatunk 2-1-es győzelemmel zárta a napot.

Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán


Hirdetés