Galambfalvi győzelem a Gagyi Gagyvize otthonában

0
706
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 2. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 2. forduló
Hirdetés

Vasárnap, szeptember 18-án került sor a Gagyi GagyvizeGalambfalva SE körzeti mérkőzésre11 órától, a gagyi focipályán. Csapatunknak sikerült bezsebelnie a három pontot, így jelenleg a hetedik helyet foglalja el a körzeti bajnokságban.


Játékvezetők:

Bíró: Kiss István – Asszisztensek: Venczel Botond, Nastase Valentin

Csapatösszeállítások:

Gagyi Gagyvize: Barabás Zoltán (Ambrus Konrád László), Bedő Huba, Benkő Gábor, Farcas Sándor, Fazakas Benjamin, Gálfi Kevin Szabolcs (Berei Lóránt), Márton Levente, Mátyás Csaba, Pinto Szabolcs (Máthé Tamás), Szabó Mátyás, Szilveszter Bence

Galambfalva SE: Csíszér Szilamér (Albert Attila), Kovács Alpár, Major Attila (Gubacsi Gábor), Major Csaba, Nagy Ferenc, Piroska Jenő, Sepsi Imre Levente, Szakács András (Kányádi Norbert), Szőcs Ádám (Boros Árpád), Szőcs Mihály Hunor, Váradi Károly

Sárga lapok:

Nagy Ferenc (27′), Csíszér Szilamér (72′), illetve Pinto Szabolcs (30′)

Góllövők:

Sepsi Imre Levente (9′), Csíszér Szilamér (69′), illetve Szilveszter Bence (64′)

Végeredmény: 1-2 (0-1)


A meccs részletei:

Csapatunk már a 9. percben vezetéshez jutott, Sepsi Imre Levente góljának köszönhetően. A folytatásban, a 27. percben villant a meccs első sárga lapja, amelyet játékosunk, Nagy Ferenc kapott, időhúzásért. A 30. percben jött a következő sárga, ezt már a Gagyi Gagyvize játékosa, Pinto Szabolcs kapta, sportszerűtlen magatartásért. Az első cserékig 46 percet kellett várni, amikor is a galambfalvi csapatból Major Attila helyére Gubacsi Gábor állt be, a gagyi csapatból pedig Ambrus Konrád László váltotta Barabás Zoltán-t. A 64. percben Gagy egyenlítő gólját Szilveszter Bence szerezte meg. Nem kellett sokat várni a válaszra, hiszen a 69. percben, Csíszér Szilamér révén, már 2-1-re vezetett Galambfalva. A 72. percben a bíró kiosztotta Szilamérunknak a meccs harmadik sárgáját, reklamálásért. A 75. percben ismét cseréltünk, ezúttal Szőcs Ádám-ot váltotta Boros Árpád. A hazaiak, a 77. percben kettős cserét hajtottak vágre: Pinto Szabolcs helyére Máthé Tamás érkezett, míg Gálfi Kevin Szabolcs-ot Berei Lóránt váltotta. A meccs vége fele még kettőt cseréltünk mi is: a 85. perecben Kányádi Norbert jött fel Szakács András helyére, illetve a 89. percben Albert Attila állt be Csíszér Szilamér-t váltva. A végeredmény 1-2 lett, a Galambfalva SE javára, így megszereztük az első három pontunkat a 2022/2023-as körzeti bajnokság másadik fordulójában.

A következő mérkőzésre szeptember 25-én, vasárnap, 11 órától kerül sor Nagygalambfalván, amikor is a Siménfalvi Fiatalság csapatát fogadjuk.


Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán

Hirdetés