Három hónap után ismét az iskolapadban

0
178
n
Hirdetés

Kedves Diákok!

Hétfőn újra találkozunk! Három hónap után, szinte olyan mintha évnyitóra készülődnénk. Remélem várjátok, hogy visszatérhessetek, mert mi aztán, nagyon. Én alig várom, hogy meglássátok milyen szép lett itt minden. Várom, hogy a munkagépek zaja után, újra gyermekzsivaj töltse be az épületet.

Annak érdekében, hogy az örömünk tartós legyen és minél tovább járhassunk iskolába mindnyájan be fogjuk tartani a járványügyi szabályokat, bármilyen nyűgösek is legyenek azok.

• Legkorábban 7.45-kor érkezhetsz az iskolába! (ez alól a szabály alól az ingázók kivételek) Mivel az iskola udvara az építkezés miatt nagyon sáros, kérlek csakis a székelykaput használd belépésre, majd a járdán haladva a „tanulók bejáratán” gyere be. A bejáratnál a szolgálatos tanár ellenőrzi hogy van-e maszkod, fertőtleníted a kezed és a legrövidebb úton az osztályterembe méssz.

• A torlódások elkerülése végett az órák nem ugyanabban az időpontban kezdődnek:

o A II, IV,V és VII. osztályok órái 7.50-kor kezdődnek,

o Az I, III, VI és VIII. osztályok órái pedig 8-kor kezdődnek.

o Természetesen ez azt jelenti, hogy a szünetek sem egyszerre lesznek, az előírás ugyanis az, hogy a különböző osztályok ne találkozzanak. Sajnos, ez a szabály, tudjuk, hogy a találkozás lenne a legfontosabb, de örülj, hogy legalább az osztálytársaiddal találkozhatsz.

• Az órarend nem változott.

• Az iskolabusz 7.15-kor veszi fel a mátisfalviakat és aztán sorra a többieket. Kisgalambfalváról 7.35-kor indulnak az V-VIII osztályosok, 7.45-kor pedig a kicsik.

Ha nem érzed jól magad, akkor ne gyere iskolába, menj orvoshoz! A többit majd megbeszéljük élőben.

Bálint Hajnal

Hirdetés