Kétgólos győzelem Homoródszentpál csapata ellen

0
397
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 8. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 8. forduló
Hirdetés

Szombatonoktóber 29-én került sor a Homoródszentpáli Radicza SE – Galambfalva SE körzeti mérkőzésre16 órától, a homoródszentpáli focipályán. Csapatunk kétgólos győzelemmel diadalmaskodott idegenben, továbbra is a tabella negyedik helyét foglalja el a körzeti bajnokságban.

Játékvezetők:

Bíró: Kiss István – Asszisztensek: Kiss Tamara, Venczel Botond

Csapatösszeállítások:

Homoródszentpáli Radicza SE: Bencze Attila, Csaka Roland Nándor, Csinta Lajos László (Tamás Norbert), Farkas Zoltán, Kovács Béla, Lörinczi Botond László, Piroska Róbert (Szőcs Szabolcs), Száva Loránd Richárd (Molnár Norbert), Szabó Ervin, Tamás Lóránd, Tódor Dániel (Dénes Botond Kálmán)

Galambfalva SE: Albert Attila, Csíszér Szilamér, Kányádi Norbert, Magyari Tamás, Major Attila, Miklósi Zoltán, Pásztor Eduárd, Piroska Jenő, Sepsi Imre Levente, Szőcs Adám (Szakács Botond), Varga Kányádi Béla

Sárga lapok:

Kovács Béla (81′), illetve Piroska Jenő (90′), Albert Attila (91′)

Góllövők:

Sepsi Imre Levente (3′), Miklósi Zoltán (81′)

Végeredmény: 0-2


A meccs részletei:

Csapatunk foghíjasan érkezett Homorószentpálra, mindössze egy cserelehetőséggel, de annál nagyobb nyerni akarással. Nem is tétlenkedtünk, Sepsi Imre Levente a 3. percben meg is szerezte a mérkőzés első gólját (0-1), ami egyben az első félidő egyetlen gólja is maradt. A másadik félitdő 60. percében a hazai csapat kettős cserét hajtott végre: Tódor Dániel helyére Dénes Botond Kálmán, míg Piroska Róbert helyére Szőcs Szabolcs jött fel a pályára. A 76. percben mi is cseréltünk: Szőcs Adámot Szakács Botond váltotta. A 81. percben a bíró kiosztotta a meccs első sárgáját Kovács Bélának, a szentpáliak játékosának. Még ebben a percben kettőre növelte Miklósi Zoltán játékosunk az előnyünket, így már 2-0-ra vezettünk. A folytatásban a hazaiak újabb cseréket eszközöltek: Száva Loránd Richárd helyére Molnár Norbert állt be, Csinta Lajos Lászlót pedig Tamás Norbert váltotta. A meccs végére mi is összeszedtünk két sárgát, melyeket Piroska Jenő és Albert Attila játékosaink követelték ki maguknak.

Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán


Következő mérkőzés:

Hirdetés