Négy gólt szerezve sem sikerült pontot szerezni Szentábrahám ellen – KÉPEK

0
552
Négy gólt szerezve sem sikerült pontot szerezni Szentábrahám ellen
Négy gólt szerezve sem sikerült pontot szerezni Szentábrahám ellen / Fotó: Szőke Zoltán
Hirdetés

Vasárnapoktóber 23-án került sor a Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzésre13 órától, a nagygalambfalvi focipályán. Csapatunk egy tízgólos meccsen maradt alul, de továbbra is a tabella negyedik helyét foglalja el a körzeti bajnokságban.

Játékvezetők:

Bíró: Hegyi Hunor – Asszisztensek: Marosi Mihály, Venczel Botond

Csapatösszeállítások:

Galambfalva SE: Benedekfi Norbert, Csíszér Szilamér, Gliga Róbert, Major Csaba (Szigyártó Szabolcs), Miklósi Zoltán, Pap András, Piroska Jenő (Pásztor Eduárd), Sepsi Imre Levente (Magyari Tamás), Szőcs Ádám (Szőcs Attila), Szőcs Mihály Hunor, Váradi Károly

Szentábrahámi Andycom: Andrási Balázs, Barabás Barna, Borbély Lóránt, Gál Attila, Gálfi Artúr, Gindella V. Levente, Lörinczi Endre, Pál László (Jakabfi Barna Zoltán (Gábor Pepi)), Pitó Lajos, Szabó Zsolt (Bigyi József), Vass Andrei

Sárga lapok:

Sepsi Imre Levente (60′), Pap András (70′), Gliga Róbert (84′)

Góllövők:

Csíszér Szilamér (39′), Szigyártó Szabolcs (44′), Szőcs Attila (81′), Magyari Tamás (89′) illetve Gál Attila (17′), Barabás Barna (19′), Vass Andrei (36′, 61′, 88′), Borbély Lóránt (66′)

Végeredmény: 4-6


A meccs részletei:

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

Nem indult jól a meccs a vendégek számára, hiszen már a 7. percben cserére kényszerültek. Lesérült játékosuk, Pál László helyére Jakabfi Barna Zoltán állt be.

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

A folytatás viszont már számunkra sem volt kedvező, a tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanságért büntetőt ítélt a bíró, amit a Szentábrahámiak játékosa, Gál Attila értékesített is a 17. percben (0-1). Talán még fel sem tudta fogni csapatunk a büntetőből kapott gólt, de két perc múlva (a 19. percben) Szentábrahám újabb gólt szerzett Barabás Barna által (0-2). A 30. percben mi is cserére kényszerültünk, Major Csaba combizom fájdalom miatt kényszerült elhagyni a pályát, helyére Szigyártó Szabolcs jött fel.

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

A 36. perc ismét szentábrahámi gólt hozott, melyet Vass Andrei névéhez írhatta fel a játékvezető (0-3). Innen szép nyerni alapon, a csapatunk felszívta magát és még az első félidő vége előtt szereztünk mi is két gólt. Az elsőt a 39. percben Csíszér Szilamér rúgta (1-3), a másadikat pedig a 44. percben Szigyártó Szabolcs (2-3). Így már csak egypontos hátránnyal mentünk szünetre.

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

A másadik félidőt egy testvéries cserével kezdtük, hiszen Szőcs Ádámot Szőcs Attila váltotta. A 60. percben Sepsi Imre Levente kapott sárgát szabálytalanságért. A bíró büntetőt ítélt meg, melyet a vendégek értékesíteni is tudtak, Vass Andrei által (2-4).

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

A folytatásban kettős frissítést eszközöltünk: Sepsi Imre Leventét Magyari Tamás míg Piroska Jenőt Pásztor Eduárd váltotta. A 66. percben a vendégek 2-5-re módosították az eredményt, Borbély Lóránt góljával. A 70. percben újabb sárgát kaptunk, ezúttal Pap András volt szabálytalan. A 81. percben Szőcs Attila fejesével megszereztük harmadik gólunkat (3-5), így már csak gól volt a különbség. Ugyancsak a 81. percben cserélt egyet Szentábrahám: Jakabfi Barna Zoltán helyére Gábor Pepi érkezett. A 84. percben megkaptuk a harmadik sárgánkat is, Gliga Róbert volt szabálytalan. Amíg állt a játék a vendégek ismét cseréltek: Szabó Zsoltot Bigyi József váltotta. A meccs utolsó két perce szült még két gólt: a 88. percben Vass Andrei megszerezte harmadik gólját (3-6), a 89. percben pedig Magyari Tamás góljával beállítottuk a 4-6-os végeredményt. Csapatunk küzdött végig, olykor három gólos különbségnél is, de ma a vendégek bizonyultak jobbnak.

Galambfalva SE – Szentábrahámi Andycom körzeti mérkőzés
Fotó: Szőke Zoltán

Tabella:

Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 7. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 7. forduló

Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán


Galéria:


Kötvetkező mérkőzés:

Hirdetés