Nem bírtunk a listavezető Szentábrahám csapatával

0
430
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 18. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 18. forduló
Hirdetés

Május 7-én vasárnap egy fontos körzeti mérkőzésre került sor a Szentábrahámi Andycom és a Galambfalva SE között, 14 órától a szentábrahámi focipályán.

Sajnos csapatunk 7-1-es vereséget szenvedett az ellenfél otthonában. Bár a vereséggel továbbra is a bajnokság 3. helyén állunk, ez a meccs jelentős hatással lehet a továbbiakban. Meg kell találnunk a megfelelő taktikát és motivációt, hogy megőrizzük a jelenlegi pozíciónkat.


Játékvezetők:

Bíró: Csíki Attila – Asszisztensek: Tifán Attila, Pál Hunor

Csapatösszeállítások:

Szentábrahámi Andycom: Andrási Balázs, Barabás Barna, Boda Krisztián, Borbély Lóránt, Gál Attila (60′ – Péter Attila), Gálfi Artúr, Gindella V. Levente, Lörinczi Endre, Pál László (65′ – Berei Tamás), Szabó Zsolt (72′ – Lőrinczi Kristóf), Vass Andrei (65′ – Jakabfi Barna Zoltán)

Galambfalva SE: Csíszér Szilamér, Feleki Ernő, Kecseti László, Magyari Tamás, Major Attila, Major Csaba, Miklósi Zoltán, Szőcs Ádám, Szőcs Attila, Szőcs Mihály Hunor (67′ – Szakács Botond), Váradi Károly (45′ – Albert Attila)

Sárga lapok:

Berei Tamás (82′)

Góllövők:

Vass Andrei (4′, 12′, 40′), Gálfi Artúr (52′), Boda Krisztián (58′, 87′), Borbély Lóránt (75′), illetve Miklósi Zoltán (69′)


Összefoglaló:

A hazaiak nagyon erőteljesen kezdték a mérkőzést és már a 4. percben megszerezték az első góljukat Vass Andrei révén. Csapatunk megpróbált egyenlíteni, de a hazaiak gólgyártása nem állt le. A 12. percben ismét Vass Andrei volt eredményes, majd a 40. percben is ő volt az, aki megszerezte a harmadik hazai gólt. Az első félidő utolsó perceiben az első csere is bekövetkezett, Albert Attila lépett pályára, Váradi Károlyt váltva.

A második félidőben a Szentábrahámiak folytatták a gólgyártást. Az 52. percben Gálfi Artúr révén megszerezték a félidő első gólját. Azonban a hazaiak ismét nagyon jól játszottak és a 58. percben Boda Krisztián volt eredményes. Ezt követően a hazaiak sorra cserélték a játékosokat, hogy friss erővel folytassák a mérkőzést. A 65. percben két cserét is végrehajtottak, Berei Tamás és Jakabfi Barna Zoltán állt be a pályára Pál László és Vass Andrei helyett. A 69. percben megszereztük az első gólunkat, Miklósi Zoltán által.

Az utolsó 20 percben a hazaiak további két gólt szereztek. A 75. percben Borbély Lóránt talált a kapuba, majd a 87. percben ismét Boda Krisztián volt eredményes. A hazaiak végül magabiztosan nyertek 7-1-re.


Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán

Hirdetés