Szeretettel hívnak egy nagyszabású közmunkára a Várféléhez

0
371
Szeretettel hívnak egy nagyszabású közmunkára a Várféléhez
Szeretettel hívnak egy nagyszabású közmunkára a Várféléhez
Hirdetés

Eltelt egy év az utolsó közmunkánk óta és újra bátorkodunk közmunkára hívni benneteket, Önöket.

Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy többen kérdezik, érdeklődnék, mi lesz a következő? Minek fogunk neki, mit kezdünk el, mi lesz a következő „kincse”, „ékszere” községünknek?

Most jött el az ideje annak, hogy mindenkit meghívjunk nagy-nagy szeretettel 2024 június 8-án egy nagyszabású közmunkára, közös együttlétre a Várféléhez, ahol az eddig felépített kerítést szeretnénk újrafesteni, egy új kerítés megépítését szeretnénk elkezdeni, és nem utolsó sorban, egy színpad felépítését szeretnénk elindítani.

Hamarosan jelentkezni fogunk a színpad látványtervével, amely higgyétek el, még minket is magával ragadott, pedig közösen beszéltük át a tervezővel (ifj. Csomor László Leventével), hogy milyen is legyen valójában. Egyszóval pazar lesz, úgy gondoljuk, és mindenkit nagy szeretettel várunk, hogy tegye oda a magáét hozzá, hisz

ez nem az enyém, nem a tiéd, HANEM EZ IS A MIÉNK LESZ.


Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel, június 8-án, hogy ismét legyen egy emlékezetes napunk és gyarapítsuk közösségünk erkölcsi, szellemi hagyatékát gyermekeink, unokáink, közösségünk örömére. Bízva abban, hogy hívó szavunk meghallgatásra talál, várunk mindenkit kicsitől nagyig, fiataltól idősebbekig nagyon nagy szeretettel a Várféléhez 2024 június 8-án, és ne feledjétek:

Nem elég jóra vágyni:
a jót akarni kell!
És nem elég akarni:
de tenni, tenni kell!

Váci Mihály

Tisztelettel és szeretettel, Gyerkó Levente

Hirdetés