Utolsó percekben kapott góllal döntetlent játszottunk Felsőboldogfalva ellen

0
646
Utolsó percekben kapott góllal döntetlent játszottunk Felsőboldogfalva ellen
Utolsó percekben kapott góllal döntetlent játszottunk Felsőboldogfalva ellen / Fotó: Boér András
Hirdetés

Vasárnap, október 2-án került sor a Felsőboldogfalvi FTK – Galambfalva SE körzeti mérkőzésre16 órától, a felsőboldogfalvi focipályán. Csapatunk egy utolsó percekben kapott góllal döntetlent játszott, így jelenleg a nyolcadik helyet foglalja el a körzeti bajnokságban.

Játékvezetők:

Bíró: Szabó Szilárd – Asszisztensek: Sárkány János, Szécsi Csaba

Csapatösszeállítások:

Felsőboldogfalvi FTK: Domokos Levente, Herman Károly, Hilohe Razvan Valentin, Kulcsár Csongor (61′ Lakatos Mihály), Kulcsár Márk (61′ Foró Attila), László Zalán (46′ Tóth Károly), Lévai József, Sánduly Szabolcs, Szabó Sándor, Ujica Adrian Ovidiu, Zilincki Károly (86′ Józsa Károly)

Galambfalva SE: Csíszér Szilamér (Kányádi Norbi), Gliga Róbert, Kocs Alpár, Major Csaba, Miklósi Zoltán, Piroska Jenő (Magyari Tamás), Sepsi Imre Levente (Pap András), Szakács András, Szigyártó Szabolcs, Szőcs Ádám (csere volt ő is), Szőcs Mihály Hunor, Váradi Károly

Sárga lapok:

Lévai József (36′), illetve Gliga Róbert (85′)

Góllövők:

Szabó Sándor (17′), Herman Károly (90′), illetve Csíszér Szilamér (22′), Sepsi Imre Levente (68′)

Végeredmény: 2-2


A meccs részletei:

Nem kellett sokat várni az első gólig, hiszem már a 17. percben megszerezték a vezetést a házigazdák, Szabó Sándor által (1-0). Csapatunk sem váratott sokáig a válasszal, Csíszér Szilamér a 22. percben egyenlítő gólt szerzett (1-1). Az első sárgát, a felsőboldogfalvi csapatból, Lévai József kapta a 36. percben. A következőkben három cserét is végrehajtottak a házigazdák: a 46. percben László Zalánt váltotta Tóth Károly, a 61. percben pedig Kulcsár Márk jött le a pályáról, aki helyére Foró Attila érkezett, míg Kulcsár Csongor helyére Lakatos Mihály állt be. A 68. percben megszereztük a vezetést Sepsi Imre Levente játékosunk góljával (1-2). A 85. percben kaptunk mi is egy sárgát, Gliga Róbert szabálytalankodott. A felsőboldogfalviak cseréltek még egy utolsót a 86. percben: Zilincki Károlyt Józsa Károly váltotta. Már-már elhittük, hogy megnyerhetjük a meccset, amikor is a 90. percben a házigazdák megszerezték második góljukat, Herman Károly által, és ezzel beállították a 2-2-es végeredményt.


Tabella:

Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 4. forduló
Körzeti bajnokság, 2022-2023-as szezon, 4. forduló

Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán


Hirdetés