Vasárnap Galambfalva – Bögöz mérkőzés, meglepetés vendéggel és közös bográcsozással!

0
1774
Vasárnap Galambfalva - Bögöz mérkőzés, meglepetés vendéggel és közös bográcsozással!
Vasárnap Galambfalva - Bögöz mérkőzés, meglepetés vendéggel és közös bográcsozással! / Plakát: Kecseti Botond
Hirdetés

Vasárnap, május 21-én Galambfalva SE – Bögöz SE bajnoki mérkőzés lesz, 17 órától Nagygalambfalván.

Ezúttal egy különleges meccsnek nézünk elébe, hisz lesz egy meglepetés vendég is, aki nem más mint Incze Csaba youtuber, ismertebb nevén Mr Originality Csabika, és nem mellesleg kamera is lesz a kezében! Általa átérezheti majd mindenki, hogy milyen egy nálunk zajló meccs, és igyekszik majd a falu látnivalóit is belecsempészni videójába.

A csapat szeretné meghálálni az éves szurkolást, hiszen ez nagyon sokat jelent nekik, így a meccs végén szeretettel várnak mindenkit egy tányér bográcsosra! Legyen tele a lelátó, hozzuk ki a legjobbat magunkból, és buzdítsuk a csapatot közösen!


Csabáról röviden:

Csaba a Kovászna megyei Angyaloson él, vagy ahogy ő hívja: LosAngyalos. 15 évesen kezdte el youtuber karrierjét szórakoztatási céllal. Az elején csak néhány követőt szeretett volna, akiknek különböző vicces, illetve kulturális témájú videókat készít. Napjainkban már több mint 62 ezer követője van és a videóinak száma meghaladta a 300-at is. Videói többféle tematikára épülnek, van humoros, trendi, hagyományőrzéssel kapcsolatos, illetve a tavaly indított megyei és körzeti meccsekről készített videói, mely sorozatának a „Székely Mennyei Megyei” címet adta. Megkérünk mindenkit, hogy ne ijedjetek meg ha közelít felétek, lehet ha csak pálinkát akar kérni, adjatok!

Íme egy videó, hogy legyen egy kis elképzelés azoknak is, akik még nem ismerik:


Írta és szerkesztette:

Szőke Zoltán

Hirdetés