Aszfaltréteg kerül a Nagygalambfalvát Dobóval összekötő útra

0
813
Aszfaltréteg kerül a Nagygalambfalvát Dobóval összekötő útra
Aszfaltréteg kerül a Nagygalambfalvát Dobóval összekötő útra
Hirdetés

A mai nap Bukarestben a fejlesztési minisztériumban Adrian Ioan Vestea miniszter úrral, Antal Loránt szenátor úr társaságában aláírtunk egy 4,5 millió lej értékű szerződést útépítésre (aszfaltozásra).

Az említett összeget, az Anghel Saligny program keretén belül sikerült megpályáznunk és lehívni, amely összegből, aszfaltréteg fog kerülni a Nagygalambfalvát Dobóval összekötő útra, a Sás útjára a vasútig, a várfelei weekendtelep külső és belső szakaszára egyaránt, valamint az iskolakert melletti régi csóti útra, amely a szélesföldi úttal lesz összekötve egy rövidke szakaszon.

Aszfaltréteg fog kerülni a Nagygalambfalvát Dobóval összekötő útra
Antal Loránt, Adrian Ioan Vestea, Gyerkó Levente

Bukarest felé menet az úton jutott eszembe, hogy szoktak megjegyzéseket tenni egyesek, hogy olyan minket dicsérni, mintha valaki megtapsolná a pénzautomatát, amely pénzt ad ki neki. Dicséretet nem várunk egyáltalán, de higgyék el, hónapok óta, találgattuk ennek a „pénzautomatának” a kódját. Nagyon sokat, és többen próbálkoztunk a megfejtéssel és hála Istennek, mára kinyílt.

Mindenkinek megszeretném köszönni, aki ebben segített, és segíteni fog, hogy ki is vitelezhessük, és bízom benne, hogy ez a beruházás is, minden galambfalvi, és nemcsak, lakos javát fogja szolgálni.

Tisztelettel, Gyerkó Levente

Hirdetés