Ez legyen a szombati programod

0
452
Közmunkára hívnak a
Közmunkára hívnak a "Bánatos királylány" csorgóhoz / Fotó: Mihálydeák Antal
Hirdetés

Az elmúlt időszakban úgy tűnhetett mindenkinek, hogy szünetel a munkálat a „Bánatos királylány” csorgónál, de ahogy mondani szokták, a látszat néha csal.

A háttérben teljes mértékben folytak a befejezéséhez szükséges tárgyalások, megbeszélések. Ha az Isten megsegít, a jövő héten be is fejezhetjük az elkezdett munkát és akár a beruházást is, mondhatni teljes mértékben. De ehhez, ahogy, az utolsó bejegyzésben is kértük, mindenképp az Önök, Ti segítségetekre is szükségünk lesz! Szóval: jövő szombaton, azaz június 11-én, közmunkára hívunk és várunk mindenkit!

Szeretnénk ha akkor megtörténhetne a csorgó környékének a parkosítása. Több mint 250 növényt, cserjét szeretnénk elültetni, és ehhez kérnénk a segítségeteket. Továbbá, egy kerítés megépítését is jó lenne ha befejezhetnénk hosszan a patak parton, valamint a majdani tó partján.

A munkálatokat szakemberek fogják levezetni. Minél több jóérzésű segítségre, jóakaratú emberre lesz szükség, hogy ez megvalósulhasson. Mindenkire számítunk, aki használja, vagy aki használni fogja majd forrásunk vizét, attól függetlenül, hogy ki hova valósi.

Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül!

Kölcsey Ferenc


Bizonyítsuk be, hogy e gondolat örökérvényű! Mindenkit várunk, kortól nemtől függetlenül, nagy szeretettel és tisztelettel!

Polgármesteri Hivatal

Hirdetés