Játszóteret a nagygalambfalvi Várféléhez!

0
2485
Játszóteret a nagygalambfalvi Várféléhez!
Játszóteret a nagygalambfalvi Várféléhez!
Hirdetés

Régi vágyunk, hogy elkészüljön egy olyan páratlan játszótér a Várféléhez, amely az itt élő családok számára már-már nélkülözhetetlen, illetve számos környékbeli család számára is kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújthat. Ezért úgy gondoltuk belevágunk és megtesszük, amit lehet.

Idén, első alkalommal Galambfalva község nevében, a Villa Galamb Rák Tava Egyesület által jelentkeztünk a 12. Fuss Neki Udvarhely eseményre. Bizonyára már többen hallottak erről a programról, de községünkben eddig kevésbé értettük a folyamatát. Egy három szakaszból álló eseményről van szó, melynél, most léptünk be az utolsó fázisba, az adománygyűjtéshez.

Az elmúlt két hétben nagyköveteket toboroztunk, akik képviselik és népszerűsítik mostantól a terveinket. A programon belül egy egyesület, harminc nagykövetet regisztrálhatott. Így történt a Villa Galamb Rák Tava Egyesületnél is. Harminc nagykövetünk közül 3 gyalogolni, 10 kerékpározni és 17 futni fog a játszótér megvalósulásáért. Nagyköveteink névsorát az írás végén közöljük, de mindenkit buzdítani szeretnénk, hogy ha van kedve, akkor csatlakozzon hozzánk, majd az október 8-i eseményen.

A 12. Fuss Neki alkalmával, a helyi gyalogló és futó nagyköveteink Székelyudvarhelyen teljesítik a bevállalt távokat, míg a kerékpárosok Nagygalambfalva környékén.

A következő négy hét adománygyűjtés alatt nagyon sokszor fogunk új információkat megosztani, kampányszerűen tervezzük minél több emberrel megismertetni a vágyat, hogy elkészülhessen egy olyan játszótér, amely lehetőséget nyújt majd számos környékbeli család számára a szabadidős tevékenységeikhez.

Egy nagykövet konkrét feladata, hogy minél több ismerősével ismertesse a projektet, amit képvisel és ezáltal kisebb-nagyobb adományokat gyűjtsön be. Ezek az emberek, önmagukban is mindannyian értéket képviselnek. Hiszem, hogy ez, így csapatban, csak kamatozni fog és mindenkinek feltöltést, erőt ad a közös munka.

A regisztráció után, minden nagykövet profilja megjelenik az egyesületünk mellett, akikre kattintva utalhatóak az adományok.
Úgy gondolom, lesznek, akik erre érdemesnek tartanak minket, hiszen már több alkalommal látták, hogy össze tudunk tartani, és egységben gondolkodunk, ha van közös cél.

Az adományozásra lehetőséget nyújtunk, a helyi üzletekben is, de bármelyik nagykövetet támogatva, készpénzes fizetéssel is a támogatott személy profiljára juttatjuk el.

A további bejegyzéseinkben megmutatjuk a játszótér tervét is, remélve, hogy motivációja lesz minden olyan támogatónknak, akinek kedves ez a vidék.

Kiss Imola


Következzen a nagykövetek listája (a nevükre kattintva tudod őket támogatni):

 1. Beke Mónika, Székelyudvarhely, futó
 2. Benedekffy Katalin, Budapest, futó
 3. Boros Ede, Székelyudvarhely, futó
 4. Csíki Hunor-Levente, Nagygalmbfalva, futó
 5. Czapp József, Mikepércs, futó
 6. Dáné Levente-Árpád, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 7. Faluvégi Bartha Noémi, Székelykeresztúr, futó
 8. Gliga Ilonka, Décsfalva, kerékpározó
 9. Gyerkó Levente, Nagygalambfalva, gyalogló
 10. Kádár Andrea, Nagygalambfalva, futó
 11. Kányádi György, Nagygalmbfalva, futó
 12. Kecseti András, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 13. Kecseti Hajnal, Németország, futó
 14. Ketesdi Richárd, Nagygalambfalva, kerékpározó
 15. Kiss Viktor, Gyöngyöstarján, gyalogló
 16. Kornis Judit és Vass Mira, Székelykeresztúr, futó
 17. László Velin Zoltán, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 18. Lázár Zselyke, Nagygalmbfalva, futó
 19. Lukács Nóra, Nagygalmbfalva, futó
 20. Lukácsi Kriszta, Székelyudvarhely, futó
 21. Nagy Boglárka, Székelykeresztúr, kerékpározó
 22. Nagy Katalin, Székelykeresztúr, futó
 23. Nagy Levente, Székelykeresztúr, futó
 24. Pásztor Ádám, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 25. Samu Boglárka, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 26. Sepsi Tamás, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 27. Székely Andor, Nagygalmbfalva, kerékpározó
 28. Szőke Zoltán, Nagygalmbfalva, futó
 29. Varga Ferencné Katalin, Szank, gyalogló
 30. Vetési Nándor, Nagygalmbfalva, futó

Hirdetés