Már a szanki testvértelepülésünkön is gyűjtésbe kezdtek az új játszótérért!

0
559
12. FussNeki - Varga Ferencné, Szank polgármestere
12. FussNeki - Varga Ferencné, Szank polgármestere
Hirdetés

Nagygalambfalva összefogott, és egy új közösségi teret alakítottak ki: „Várféle” a neve, ahol csordogál a „Bánatos királylány csorgójának ivóvize, itt jött létre egy díszhalakkal és vízi növényekkel színesített tó, és megépült a Várféle, amely Csaba királyfi hajdani várát idézi.

A rengeteg munkát a helybéli nagygalambfalviak végezték el, összefogással, hogy szebbé tegyék településüket. Létrehoztak egy egyesületet: Villa Galamb Rák Tava Egyesület néven. Céljuk egy játszótér létrehozása, amely a családok és kisgyermekek számára még szebbé, élhetőbbé teszi a gyönyörű környezetet.

Egyesületük, Nagygalambfalva és polgármesterük leányának segítségével azon dolgoznak, hogy október 8-ig adományozókat keressenek a játszótér költségeihez. Minden adományt, ha kicsi is, örömmel fogadnak. 30 személyt kerestek meg, köztük Nagygalambfalva polgármesterét, Benedekffy Kató operaénekest, és felkértek engem is, hogy legyünk nagykövetei ennek a nemes célnak.

Adományokból szeretnék elkészíteni, ezért kérésükre és Nagygalambfalva testvértelepülésünk iránti elköteleződésből arra kérem a szankiakat, főleg, akik velem sok galambfalvit ismer, és együtt régi kapcsolatokat ápolunk, mi is segítsük a céljuk megvalósítását.

Adományt befizetni az alábbi bankszámlaszámon lehet: banki utalással személyesen, vagy online átutalással : OTP Bank IBAN RO90OTPV261000207775RO13-megjegyzésbe bele kell írni: „Fuss Neki”+Varga Ferencné. A nevet azért kell odaírni, mert a 30 nagykövet gyűjt pénzt. Így követhető, ki, mennyit gyűjtött a játszótérre.

A gyűjtés 2023. október 8-án zár! Mi szankiak a szanki Nordikosokkal „gyalogolunk” 1 km-t, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Ideje: 2023. október 8 –án vasárnap 18 órakor. Akiknek kapcsolata van a nagygalambfalviakkal, jöjjenek velünk! Indulás a piactérről! Segítsük a nagygalambfalvi ötlet megvalósulását.

Köszönettel,

Varga Ferencné polgármester


További információkat az adománygyűjtésről és a FussNeki-ről itt találsz:

Hirdetés