Szombaton Öregfiúk – Fiatalok barátságos mérkőzés

0
545
Szombaton Öregfiúk - Fiatalok barátságos mérkőzés Nagygalambfalván
Szombaton Öregfiúk - Fiatalok barátságos mérkőzés Nagygalambfalván / Plakát: Kecseti Botond
Hirdetés

Eljött az idő a régóta várt „Öregfiúk” és a „Fiatalok” összecsapására, amikor is az idősebb veteránok és a fiatal tehetségek egymásnak feszülnek a nagygalambfalvi futballpályán.

Készülj fel egy felejthetetlen meccsre, mely tele lesz szenvedéllyel és nosztalgiával. Az öregfiúk hatalmas tapasztalatukkal és az évek során szerzett bölcsességükkel arra vágynak, hogy bebizonyítsák, az életkor csak egy szám. Időtlen technikáikkal és a múlt próbáit átvészelő eltökéltségükkel lenyűgöznek majd minket.

De a fiatalok sem fogják hagyni magukat! Robbanásra készek, sebességgel és határtalan lelkesedéssel rendelkeznek, és eltökéltek abban, hogy beírják magukat a galambfalvi foci történelmébe. Lélegzetelállító kitartásukkal és villámgyors lábtechnikájukkal a sport határait feszegetik. Ők képviselik a labdarúgás jövőjét, készen állnak arra, hogy kihívják a közelmúlt legjobbjait is.

Szeretettel várják mindkét korosztály rajongóit, hogy együtt lehessenek a generációk csatáján.

Jelöljd be a naptáradban a július 15-i szombatot, délután 4 órát, és gyere el a nagygalambfalvi focipályára, hogy egy izgalmas mérkőzésben legyen részed.

Hirdetés