Kertünk továbbfejlesztése sérült fiataljaink számára

0
874
Kertünk továbbfejlesztése sérült fiataljaink számára
Kertünk továbbfejlesztése sérült fiataljaink számára
Hirdetés

A FussNEKI Udvarhely adománygyűjtő esemény idén kifejezetten nagy kaland a Három Galamb Egyesület életében, hiszen sérült fiataljaink is futnak, bicikliznek.

Rendkívüli a bátorságuk és ahogyan egymást bíztatják. A terápiás kertünket szeretnénk fejleszteni egy kerti eszköz tárolóval, további kerítés megépítésével. Ha a fiatalokat arról kérdezik, mit szeretnek csinálni Kisgalambfalván, a kertészkedés biztosan, a felsorolásban lesz. Erre kérjük az adományokat, hogy ez a hely minden szempontból fejlődési, tanulási lehetőségek színtere lehessen számukra.

Kisgalambfalván, ha egy szaladó, kocogó, gyorsabb vagy lassúbb tempóban sétáló, de mindenképp vidám társaságot látnak, azok biztosan mi vagyunk. Melegítünk, készülődik testünk-lelkünk.

Kint lenni, látva lenni, komfortzónából kimozdulni számukra nagyobb erőfeszítés. Örülünk és köszönjük bátorításukat, lehetőség szerinti adományukat.


Támogasd a projektet, hogy kiegészülhessen a terápiás kertünk ezzel a kerti eszköz tárolóval:


A projektről bővebben:

harom galamb egyesulet fussneki

A kisgalambfalvi Három Galamb Egyesület által működtetett Nappali Foglalkoztató egy dinamikusan fejlődő kezdeményezés, ahol immár hetente 16 fogyatékkal élő felnőtt fiatal talál a hét különböző napjain értelmes munkavégzési-, tanulási- és fejlődési lehetőséget. A sütés, szövés, életvezetési és szociális készségek fejlesztése mellett, a kertben végzett munka képezi egyik alapvető pillérét a tevékenységeinknek. A fiatalok nagy szeretettel, érdeklődéssel, kitartással vesznek részt a kerti munkában, amely feladatok széleskörű fejlesztési lehetőséget biztosítanak képzett csapatunk számára. A földdel végzett munka, a természethez való közelség, az évszakok megélése, a friss levegő és mozgás fizikai és mentális egészégünkre gyakorolt terápiás hatása bizonyított.


Ez is érdekelhet:

Hirdetés